Betallösningar

Fortus Care stödjer de flesta betalmetoder på marknaden. 

betalterminal

Betalterminal

Med Fortus Care så kan ni erbjuda era kliniker en fullt mobil betalterminaler.
Terminalen är fullt integrerad med Fortus Care och kopplas enkelt upp via API mot ert journalsystem.

Vi arbetar med kortterminaler från Sunmi, bland annat V2S. Terminalerna har inbyggd kvittoskrivare och 4G. Kan även anslutas till WiFi. Mobil betalterminal ger kliniken möjlighet att ta betalt där patienten finns, oavsett om det är i reception, väntrum eller i behandlingsrum.

mobilbetalning

Mobilbetalning

Fortus Care – Mobile medföljer integrationer och finns förprogrammerad i terminalen. Det möjliggör för anslutna kliniker att ta betalt via kort, swish, faktura och delbetalning direkt i terminalen eller via SMS. Genom att arbeta mobilt spenderar kliniken mindre tid på betalning och mer tid på patienten.

Alla betalningar kan enkelt följas upp i systemet.

icon_selfservice

Självbetjäning

Vi förstår vikten av en smidig betalningsprocess. Fortus Self-Service gör det möjligt för patienten att betala direkt vid utcheckning. Patienten har möjlighet att välja mellan flera bekväma betalsätt: kort, Swish, faktura eller delbetalning. Så kan kliniken fokusera på det som verkligen betyder mest – patienternas hälsa.

Vi tar hand om detaljerna åt kliniken. Fortus Self-Service har den unika förmågan att automatiskt stänga reskontran i klinikens journalsystem. Enkelhet och effektivitet i ett!

 

Fortus Care Payment